O NAMA

Proizvodno trgovinsko preduzeće VELKOM d.o.o. osnovano je 1990. godine kao privatno preduzeće za proizvodnju i pakovanje praškastih i zrnastih proizvoda.

Nakon tri decenije poslovanja firma Velkom je u regionu postala jedan od najvećih proizvođača pudinga, šlagova, začina i drugih dodataka hrani i izgradila ime koje je garant kvaliteta proizvoda i profesionalnosti u poslovanju. Neki od naših proizvoda su proglašeni za najprodavanije proizvode iz te grupe u Srbiji i u zemljama u koje izvozimo. Dobitnici smo desetina zlatnih medalja za kvalitet na prestižnom međunarodnom sajmu u Novom Sadu.

Nakon trogodišnjeg istraživanja i testiranja, početkom 2019. godine domaćem i inostranom tržištu prezentovana je nova robna marka - Molendini, koja obuhvata novu proizvodnu liniju keksova bez glutena. Molendini keks bez glutena namanjen je osobama osetljivim na gluten kao i ostalima koji žele kvalitetan keks, od prirodnih sirovina i potpuno jedinstvenog ukusa.

Svi proizvodi koji izlaze iz našeg pogona proizvedeni su od najkvalitetnijih domaćih i uvoznih sirovina. Kvalitet sirovina i gotovih proizvoda kontroliše se svakodnevno u renomiranim domaćim laboratorijama.