Početna|Download|Vesti|Kontakt|
SLATKI PROIZVODI

Slatki proizvodi
– Najbrže poslastice za celu porodicu. Koriste se kao sirovine u proizvodnji i kao sredstvo za dekoraciju najlepših torti i kolača. Velkomovi šlagovi su jedni od najkvalitetnijih šlagova na tržištu zbog svoje gustine i jedinstvenog ukusa.
SUVI ZAČINI

Suvi začini
– GASTRO - dodatak jelima sa povrćem jedan je od najkvalitetnijih na tržištu. Jedinstvenom tehnologijom proizvodnje i perfektno izbalansiranom količinom soli i povrća dobili smo nezamenljiv proizvod u svakom domaćinstvu. Velkomovi začini daju mediteranski ukus našim jelima.
OSNOVNE ŽIVOTNE NAMIRNICE

Osnovne životne namirnice
– Namirnice koje se koriste u svakom domaćinstvu i imaju veoma široku primenu. Koriste se kao sirovine ili dodaci pri spremanju raznih slanih i slatkih jela i kao hrana za decu.
SALATE

Salate
– Salate su najmlađi članovi Velkomove porodice. Napravljene su po tradicionalnim recepturama od najboljih sirovina, što im garantuje veoma visok kvalitet. Mogu da se serviraju same ili u kombinaciji sa drugim jelima. Čuvaju se na temperaturi do 4 Co.
OSTALI PROIZVODI

Ostali proizvodi
– Proizvodi veoma široke upotrebe u domaćinstvu. Koriste se kao dodaci jelima ali i kao gotovi proizvodi. Veliki broj ovih namirnica je jedinstven po bogatstvu vitamina, što ih čini vrlo poželjnim u ljudskoj ishrani.
SLATKI PROIZVODI
SUVI ZAČINI
OSNOVNE ŽIVOTNE NAMIRNICE
SALATE
OSTALI PROIZVODI